Shipping

 

Standaard verzendwijze:
RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU verzend met UPS standaard service voor het grootset deel van Europa.
Zodra de bestelling in het bezorgsysteem van UPS zit krijgt de klant via de e-mail een track and trace code waarmee ten alle tijden de status van het pakket kan worden gevolgd. Wanneer de opdrachtgever/koper een andere verzendwijze wil dan zijn de extra kosten voor zijn rekening

Levertijden:
RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU stelt alles in het werk om de goederen zo spoedig mogelijk te bezorgen. Dit houdt in dat normalerwijs binnen NL voorraadgoederen die voor 12.00 besteld zijn de volgende werkdag door UPS afgeleverd worden. Binnen andere landen in Europa wordt meestal geleverd binnen 2 tot 5 werkdagen.
Ofschoon getracht wordt de leveringstijden zoveel mogelijk na te komen, is RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU niet aansprakelijk voor de gevolgen van overschrijding van de leveringstijd. Overschrijding geeft de opdrachtgever/koper niet het recht de ontvangst of de betaling van goederen te weigeren of een vergoeding van RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU te verlangen. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige schade hoe dan ook veroorzaakt door niet levering of vertraging van levering van goederen.

Kostenloze annulering:
In het kader van de regels van de koop op afstand zullen we bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument/opdrachtgever binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Speciale Verzendwijze:
De goederen zijn door RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU geleverd op het moment van het verlaten van ons magazijn. Kosten van verzending en vervoer van de goederen zijn voor rekening van de opdrachtgever/koper. Wanneer door de opdrachtgever/koper een speciale verzendwijze wordt voorgeschreven zijn de meerdere kosten voor zijn rekening. Bij express zendingen en/of zendingen per spoor komen extra kosten ook voor rekening van de opdrachtgever/koper.

Risico:
Het goederen vervoer is voor rekening en risico van de opdrachtgever/koper. In geval dat de opdrachtgever wil dat de goederen extra worden verzekerd, wordt de verzekeringspremie door RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU in rekening gebracht van opdrachtgever/koper. Extra verzekeringen worden door Spunk geregeld in overleg met de opdrachtgever/klant.

Leveringsplicht:
De levering van bestelde zaken vindt plaats op het bij ons bekende postadres, en worden afgegeven aan de persoon die zich op het afleveradres bevindt. De afnemer dient voor ontvangst van de producten te tekenen. Indien de afnemer de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de artikelen worden opgeslagen voor rekening en risico van de afnemer. Aan de leveringsplicht zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door ons geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van UPS, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering, behoudens tegenbewijs. Ingeval van weigering van de aangeboden zaken komen retourvracht en opslagkosten, alsmede het risico van beschadiging of teloorgang van de geweigerde zaken geheel voor rekening van de weigeraar/opdrachtgever.

Retourneringen:
Goederen die niet geschikt blijken kunnen geretourneerd worden en komen in aanmerking voor terugbetaling, krediet of ruil, mits ze binnen 7 dagen na ontvangst terug gezonden worden naar RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU onder de volgend voorwaarden:
Retourzendingen moeten franco geretourneerd worden en ontvangen in een verkoopbare toestand. Artikelen dienen ongebruikt te worden geretourneerd, in de originele staat, compleet met alle verpakkingen in een goede staat. RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU behoudt zich het recht voor, om een vergoeding te innen voor verpakking van een product die zijn beschadigd). Retourzendingen die bij ons terug komen na zeven dagen na ontvangst van de klant kunnen worden onderworpen aan restocking kosten van niet minder dan 10%. RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU accepteren geen retournering van artikelen die speciaal voor u besteld of vervaardigd zijn volgens uw speciale specificatie. Alle retourneringen moeten vergezeld gaan van de afzenders naam, adres, en bankrekeningnummer, het factuur/order nummer (deze zijn te vinden op de factuur), en de reden voor de terugkeer. Helpt u ons om u te helpen.
RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEUkan geen verantwoordelijkheid voor niet bij ons aangeleverde geretourneerde zendingen aanvaarden, bewaar uw bewijs van verzending, etc., deze kunt u nodig hebben in het geval van een claim bij uw koerier service.
RevFactory / ChickenHawkRacingEurope / TyreWarmerShopEU is niet verantwoordelijk voor arbeidskosten onkosten tijdens montage of verwijdering van vermeende defecte (of verkeerd meegeleverd) onderdelen.

Vragen:
Heeft U vragen of opmerkingen over onze verzend voorwaarden neem dan contact met ons op, we helpen U graag verder. Tel: 0528354876 e-mail info@tyrewarmershop.eu

03-03-2014