Chicken Hawk Racing Inc.

 

Is een van de eerste bandenwarmer fabrikanten ter wereld en een ware pionier op het gebied van bandenwarmer technologie. Chicken Hawk Racing ontwerpt, produceert en onderhoud bandenwarmers sinds 1992.

Oprichter Dave Podolsky maakte als wegracer zelf zijn eerste eigen bandenwarmers aan de keukentafel van zijn appartement in New York… Meer dan 25 jaar na zijn eerste bandenwarmers, is Chicken Hawk Racing uitgegroeid tot een van de top bandenwarmer fabrikant binnen de motorsport industrie.

Vandaag de dag zijn de Chicken Hawk medewerkers vanuit Red Hook, New York, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van de hoogste kwaliteit profesionele bandenwarmers. Chicken Hawk Racing blijft constant investeren in de toekomst. Naarmate de technologie evolueert, komen er  product verbeteringen en upgrades, met als doel om te voldoen aan (en het overtreffen van) de klant zijn verwachtingen.


 

Chicken Hawk Racing Europe

 

De officiële Europese distributeur van Chicken Hawk Racing. Ooit begon met het gebruiken van Chicken Hawk Racing bandenwarmers voor het eigen Supermoto Team, is kort daarna onder de indruk van de kwaliteit het product, ook aan andere Race Teams gaan leveren.

Het bedrijfje groeide al snel uit tot de best presterende Chicken Hawk Racing dealers in Europa, ten gevolge van dit succes bundelden de twee bedrijven uit New York en Nederland hun bedrijfsmodellen samen, en in 2009 begon het CHR Europese service en distributiepunt.

Wij bieden vanuit onze Shop in Hoogeveen, voorraad, reparatie service en technische ondersteuning voor alle Chicken Hawk Racing gebruikers in Europa. In onze werkplaats en op het circuit ontwikkelen en testen we innovaties voor de Europese markt en adviseren we professionele race teams.


 

Factory Direct Selling

 

Chicken Hawk Racing Inc. is van mening dat het rechtstreeks van uit het Europese distributie punt de racers en teams in Europe de beste service kan bieden. Het doen van een factory direct aankoop geeft je daarnaast de mogelijkheid om de beste kwaliteit bandenwarmers voor de laagst mogelijke prijs te kopen.

Chicken Hawk Racings directe fabrieks verkoop, is de manier om een de laagste bandenwarmer prijs te garanderen, doordat we elke stap in de traditionele verkoop keten, die normaal de prijs steeds verhoogt, over slaan. Vanuit het Europese Chicken Hawk Racing distributie punt in Nederland verkopen wij bandenwarmers voor een prijs die lager is dan bij de detailhandel.


 

Chicken Hawk Racing Europe is een onderdeel van Rev Factory