REV FACTORY

 

Racing Trading Heating ….

 

Rev Factory opereert vanuit een uniek 100 jaar oud gebouw in Hoogeveen. Het pand werd gebouwd rond 1920 als een Margarine Fabriek, daarna in de vroege jaren zeventig, nam een streng Gereformeerd Genootschap het over en veranderde het in een kerk. Vanuit dit oude kerk gebouw is de bedrijfsnaam ontstaan - -  REV: staat voor Revelation (Openbaringen) wat voortvloeit uit de tijd dat het een kerk was. - - FACTORY: daar het gebouw oorspronkelijk als Factory (Fabriek) voor margarine productie is opgericht.


 

- RACING:

@ -> Red Bull Honda World Superbike Team

Rev Factory eigenaar Gerrold ten Caat is de bandenmonteur van Nicky Hayden in het Wereldkampioenschap Superbike.


 

TRADING:

@ ->Tyre Warmer Shop

Tyrewarmershop is een onderdeel van Rev Factory. Van hieruit runnen we de webshop en dit is het Europese bandenwarmer garantie, service en reparatie punt van Chicken Hawk Racing.


 

HEATING:

@ -> Chicken Hawk Racing Europe

Vanuit het Europese Chicken Hawk Racing distributie punt verkopen wij profesionele bandenwarmers voor de laagst mogelijke prijs direct aan de eindgebruiker. Doordat we elke stap in de traditionele verkoop keten over slaan is deze directe fabrieks verkoop de manier om de beste prijs deal te garanderen. Chicken Hawk Racing Europe is een onderdeel van Rev Factory.